„Atliekų kultūros” egzamino apdovanojimai

„Atliekų kultūros“ egzamino rezultatai

Apdovanojimai jau paruošti. Labai džiaugiamės, jog juos įteiksime dalyviams, geriausiai pasirodžiusiems „Atliekų kultūros“ egzamine, kuris vyko š.m. balandžio 29 d.

Džiaugiamės, jog Kauno regione „Atliekų kultūros“ egzamine sudalyvavo 526 gyventojai. Aktyviausi buvo Kauno miesto gyventojai – 262. Tačiau nedideliu skirtumu atsiliko Jonavos rajono savivaldybė su 191 dalyvių. Iš viso savo žinias „Atliekų kultūros“ egzamine išbandė 477 moksleiviai.  Džiugina, jog jau antrus metus iš eilės vyksiančiame „Atliekų kultūros“ egzamine, prisijungia daug moksleivių. Tai rodo, jog „Atliekų kultūros“ egzaminas tampa ne tik prasminga pramoga, bet ir įprastų pamokų mokyklose papildymas tiek mokiniams, tiek ir jų mokytojams.

Apdovanoti bus Kauno KTU Vaižganto progimnazijos, Kauno Palemono vidurinės, Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų licėjaus, Kauno Gedimino sporto ir sveikatinimo gimnazijos, Kauno Saulės gimnazijos, Jonavos Senamiesčio gimnazijos, Kaišiadorių rajono Kruonio gimnazijos moksleiviai bei mokytojos, į egzaminą aktyviausiai registravusios moksleivius, bei daugiausiai taškų surinkusiai Kauno rajono gyventoja.

Pasitikrinti savo žinias ir toliau gali kiekvienas norintis – tereikia apsilankyti egzamino internetinėje svetainėje ir paspausti „Spręsti“.